Välkommen till Aktiv Westernhäst i vackra Torup - Den lilla ridskolan i bokskogen!​

Turridning  Lektioner Clinics Event 

Höstterminen 2017 så kallad terminsridning

Inga platser kvar HT, vänligen messa för att ställa er i kö.

Start v 33, sista v är v 50 uppehåll v 44. V 45 gästinstruktör

Avgift för hösten -17 är 5200:- till BG 803-8879 senast 28 juli Ni som betalar senast 28 juli erhåller 1 st uteritt på 1 1/2h till ett värde av 600:- att rida i augusti månad. Boka uteritten när betalningen är gord.

Vi har viktgräns på 90kg för ridkunniga. Några hästar även vikt gräns på 75kg och 65kg. Kan du rida lätt och inte skumpar i galoppen så ok max 95 kg på 3 av hästarna. 

Avgiften kan delas upp på, fakturerings avgift tillkommer. Meddela i samband med anmälan hur ni vill göra. vid uppdelning fakturerar vi er.

Maila/smsa för att ställa er i kö. Jag vill gärna träffa er. Boka en prova på lektion el uteritt. Detta för att ge er ett bra intro och hitta rätt grupp åt just dig men även så att ni ska gilla min pedagogik och träffa hästarna vi har här.

 Anmälan sker per telefon el sms till Pia 070-825 87 51

Rekommenderar er att boka en "prova på lektion" innan du bestämmer dig för en hel termin.

Oktoberlovet är det dags för clinics. Se anslagstavlan fär anmälan. Detta är för terminselever och stammisar.

Man behöver ej vara termins elev/stammis men dessa har förtut till våra kurser/clinics.

Önskar man bli stammis så skall kursen Soldat provet genomföras med resultatet godkänd. Därefter kommer man på regelbundna uteritter/dropp in lektioner. Stammis rider minst 2 uteritter/lektioner per månad och kan sadla/tränsa mm. Korten är gilltiga 1 år.

 

 

Varmt välkomna!