Dax att anmäla till åres lov aktiviteter och kurser

Välj 2 dagars clinics, prova på western, där focus ligger på

Repetition av grunderna i westernridning uppvärmning och hur ni bygger upp ett kommunikations språk med er häst utifrån att alltid börja med små fina hjälper som förstärks utifrån “trappstegs modellen”

Framåtbjudning, avsaktning och stå stilla. Böja hästens hals vertikalt och lateralt utifrån varje ryttares nivå.

Vikten av att sitta korrekt och vara mjuk och följsam med hästen. Känna takten i varje gångart och andas rätt.

Hur fatta galopp utifrån där du är i dina “ridingskills“. Olika grund övningar där ni lär er känna var hästen sätter sina ben, att de är med dit ni rider. Hur att guida om hästen ej förstår, ej vill gå dit ni vill osv...

Pris 2 dagar. 2200:- ink hästhyra, instruktörsarvode fika. Ni tar med egen mat till lunch

Pris för deltagande i mån av plats endast 1 dag 1300:-

Eller välj:

SOLDAT PROVET/UTERITTS KURS:

Från april vid grupp om minst 4 personer.

För terminselever som önskar rida ut utan guid, dvs inneha ett klippkort och vårt fulla förtroende i hästhantering och ridning:

Vi går igenom allt från hur att på ett säkert sätt hämta sin häst från flocken, uppbindning, visitation, grooming, sadling/tränsning mm. Fockus ligger på hur att hantera olika uppkomna situationer när man är ute och rider i naturen. Hur bedömma underlag. Var är min gräns som ryttare, kontroll kontra hastighet. Att undvika riskfyllda situationer men om man hamnar där hur att agera/tänka. Kursen är obligatorisk för er som önskar hyra häst/ha andels häst/vara stammis och rida ut utan guide. Vi avslutar med soldat provet. Den/de hästar ni klarar av att utföra godkännt soldat prov på är ni välkomna att rida ut med utan guide.  Pris för kursen är 3500:- den är onsdagar/fredagar 13.00-15.00 el 15.00-17:00 el 17.00-19:00.  Maila/sms er intresseanmälan.

Pris 3500:-, 3 veckor, 2 dagar/ vecka dvs 6 tillfällen (292:-/h ink hästhyra)

Eller kom med önskemål om upplägg ex horsmanship mönster ridning och trail.

Anmäl intresse nu till 070-825 87 51

Platsen är er när ni bekräftat vårt sms med bokningsinfo och inbetalning

Dela den här sidan